Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !



Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...



Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!





18 mayo 2012

L'ànàlisi del llenguatge oral gràcies a les noves tecnologies


El desenvolupament de la tecnologia  i la gran variabilitat d’aplicacions que pot presentar aquesta  en àmbits de detecció, estudi i anàlisi a nivell logopèdic  fan que els resultats obtinguts siguin positius ja que el recull de les dades és molt més precís, a part de permetre la realització d’un tractament adaptat a cada pacient.

Mercedes González, logopeda i pedagoga de la Universitat de Màlaga ha treballat en la realització d’un vídeo per a la  Universitat  Internacional de Valencia (VIU) on explica que,  l’ utilització de la tecnologia ha permès treballar amb els resultats de forma més eficaç ja que el pacient pot activar el seu feedback auditiu, al moment.  D’altra banda, el professional  pot treballar de forma més còmode amb els  resultats. Finalment reafirma que l’aplicació d’aquestes tecnologies és innovadora i important.

Al vídeo ens exposen que en el cas de l’anòmia els resultats de l’aplicació de les noves tecnologies han estat totalment favorables.

La professora González ha creat un software que tracta aquest trastorn.


Font:
CAMPUSVIU.Nuevas Tecnologías en la estimulación del lenguaje oral. [vídeo]15/05/2012.Valencia.2012<http://www.youtube.com/watch?v=3qjYoDftmsc> Consulta:18/05/2012.
Grace Benalcázar Pijal








No hay comentarios:

Publicar un comentario